Фоторепортаж

Позачергова сесія Житомирської міської ради з військовими та без онлайн-трансляції. Фоторепортаж

2 September 2022, 12:07

Позачергова сесія Житомирської міської ради почалася 2 вересня о 9-й годині ранку і тривала трохи більш як дві години.

Напередодні, 1 вересня мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про скликання позачергової сесії, у порядку денному якої було 15 питань.

Зауважимо, що онлайн-трансляції сесії не було, в пресслужбі міської ради пояснили це вимогами безпеки і пообіцяли викласти запис відео засідання після його завершення.

Позачергова сесія почалася із нагородження військових – «Сталевим хрестом» та годинниками міського голови нагородили військовослужбовців, які повернулись зі Сходу.

Потім депутати розглянули запропоновані проєкти рішень, зокрема – проголосували за зміну найменування закладів загальної середньої освіти Житомирської міської територіальної громади; погодили КП «Житомиртеплокомуненерго» укладання договорів про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ з акціонерним товариством «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України»; зобов’язали УАШ привести до ладу незавершений ремонт на Київській.

Як повідомляв Житомир.info, 14 липня 2022 року проходила чергова сесія Житомирської міської ради, у порядку денному було 60 питань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія  
Матеріали по темі