Новини компаній

iOn.ua – офіційний магазин Apple Premium Reseller в Україні

7 September 2022, 15:32

Техніка компанії Apple - сучасні девайси, які відрізняються безліччю переваг та функцій. Знайти оригінальну продукцію у великих магазинах непросто. Якщо ви проживаєте в Україні, то радимо навідатися в один із магазинів iOn, а перейшовши за посиланням на iOn.ua – офіційний сайт Apple в Україні, можна переглянути асортимент та дізнатися ціни на «яблучну» продукцію.

Як правильно вибрати техніку Apple

При покупці оригінальної продукції Apple, звертайте увагу на такі нюанси:

  • Начинка товару

Має значення обсяг пам'яті пристрою, його продуктивність. Що технічні характеристики, то довше прослужить техніка.

  • Комплектація

Крім самого пристрою, в коробці можна знайти документи на виріб та USB-кабель. Якість складання Вироби Apple збирають із якісних матеріалів та комплектуючих, тому не повинно бути скрипів, люфтів на корпусі.

Вибираючи місця покупки техніки Apple, намагайтеся уникати оголошення, аукціони, тому що легко зіткнутися з шахраями. Від сумнівних продавців не варто чекати на гарантію, легко залишитися без гаджета і грошей. Якщо ви не знаєте, ким і де було виготовлено техніку, то не зможете її перевірити. Найкраще замовити Аpple MacBook Pro M1, навушники та іншу продукцію в офіційних магазинах iOn Apple Store. Це дозволить уникнути неприємностей та проблем із гарантією.

Переваги покупки Apple на сайті iOn.ua

Продавці магазину пройшли спеціальну підготовку Apple, завжди готові допомогти з слушною порадою, в авторизованому центрі Apple Store проведуть гарантійний та сервісний ремонт «яблучної» продукції в стислий термін.

Є низка причин, чому варто купити техніку саме в магазинах або на офіційному сайті Apple:

  • Відсутність підробок. Техніка проходить ретельну перевірку якості після виробництва, у момент відправки товару до торгових точок, а також у центрі Apple Store. Це гарантує, що виріб працюватиме справно.

  • Чинна офіційна гарантія, чого не можна сказати про продукцію, завезену в нашу країну нелегально.

  • Великий асортимент товарів, оскільки офіційний магазин має майже всі моделі телефонів, ноутбуків, планшетів. А підібрати ремінець на годинник Apple Watch 7 не складе особливих труднощів.

У нашій країні не так багато офіційних магазинів Apple, але придбання техніки в iOn дає гарантію надійної угоди. Усі пристрої на цьому сайті мають сертифікати якості, поширюється офіційна гарантія.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі