Влада

Керівники ОВА та облради сформували оргкомітет з питань підготовки до ювілею утворення Житомирської області

8 September 2022, 16:31

22 вересня цього року виповнюється 85 років з дня утворення Житомирської області. Тож керівники обласної військової адміністрації розпорядилися утворити організаційний комітет, який займатиметься підготовкою до цієї дати.

Спільне розпорядження начальника обласної військової адміністрації та голови обласної ради «Про відзначення 85-річчя утворення Житомирської області» від 1 вересня 2022 року оприлюднене на сайті облради.

«… з метою належного відзначення 22 вересня 2022 року 85-річчя утворення Житомирської області зобов’язуємо:

1. Утворити організаційний комітет з питань підготовки та відзначення 85-річчя утворення Житомирської області та затвердити його склад згідно з додатком.

2. Структурним підрозділам Житомирської обласної військової адміністрації надати пропозиції до плану заходів із відзначення 85-річчя утворення Житомирської області Управлінню культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації до 03 вересня 2022 року для узагальнення та інформування обласної військової адміністрації до 05 вересня 2022 року

3. Управлянню культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації забезпечити організацію проведення засідання оргкомітету до 10 вересня 2022 року», – йдеться у розпорядженні.

Скриншот з розпорядження

У додатку до розпорядження зазначено, що очолили організаційний комітет заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець та заступник голови облради Володимир Ширма.

Зазначимо, що Житомирська область була створена 22 вересня 1937 року. Яку у 2017 році в драмтеатрі відзначали 80-річчя утворення Житомирської області, дивіться у фоторепортажі.

Як повідомляв Житомир.info, до 85-річчя створення Житомирської області випустять ювілейну поштову марку, ескіз якої був обраний голосуванням. Найбільше голосів отримав макет, який розробила 17-річна дівчина з Малинської громади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження оргкомітет  
Матеріали по темі