Події

Упродовж дощових вихідних у Житомирі та на прилеглих трасах сталося 16 ДТП, половина – з потерпілими

13 September 2022, 09:43

Упродовж вихідних, що минули, 10-11 вересня, в Житомирі та на прилеглих автошляхах сталося 16 дорожньо-транспортних пригод, у 8-ми з них постраждали люди.

Про це ввечері 12 вересня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Цими вихідними на території нашого обслуговування сталося 16 дорожньо-транспортних пригод, з яких 8 — з потерпілими. Основними причинами ДТП стали перевищення допустимої швидкості руху, недотримання безпечної дистанції, порушення правил маневрування», – йдеться у повідомленні.

Патрульні закликають водіїв бути відповідальними та дотримуватися вимог правил дорожнього руху.

Зазначимо також, що, окрім того, вже вдень 12 вересня читачі повідомили Житомир.info про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Великій Бердичівській, поблизу перехрестя з вулицею Жуйка.

Пресофіцерка патрульної поліції Тетяна Носадчук в коментарі Житомир.info зазначили, що в ДТП ніхто не постраждав.

«12 вересня на вулиці Великій Бердичівська, 87 водій, 1987 року народження, керуючи автомобілем ВАЗ 2108, не врахував дорожньої обстановки, безпечної швидкості та дистанції і здійснив зіткнення з авто Renault Logan. На водія ВАЗ складено протокол за статтею 124 КУпАП», – розповіла Тетяна Носадчук.

Фото читачки


Фото пресслужби патрульної поліції

Зазначимо, що вранці 12 вересня приблизно на тому ж місці зіштовхнулися Renault та Honda.

Нагадаємо, 11 вересня у Житомирі на вулиці Київській, біля «Глобала», зіткнулися Audi та Mitsubishi. ДТП минулася без постраждалих.

Як повідомляв Житомир.info, вихідні, що минули, 10-11 вересня 2022 року, в Житомирській області були дощовими, як і прогнозували синоптики. Робочий тиждень, що триває (12-16 вересня)), також буде мрячним. Щоправда, за прогнозами синоптиків на тижні будуть дні і без дощу. А з середини тижня повітря прогріється до +20 градусів за Цельсієм.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія дощ  
Матеріали по темі