Влада

Мер Житомира створив комісію для проведення конкурсу на посаду директора МКСЦ

13 September 2022, 15:59

Мер Житомира Сергій Сухомлин затвердив склад конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора міського культурно-спортивного центру.

Розпорядження про затвердження складу комісії Сухомлин підписав 9 вересня 2022 року.

Перше засідання комісії має відбутися «не пізніше п’яти днів від підписання розпорядження», тобто до 15 вересня.

У складі комісії семеро людей: заступниця мера Житомира Марія Місюрова, начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук, представник МКСЦ Алла Буніс та чотири депутатки міської ради: Людмила Зубко (голова гуманітарної комісії, фракція «Європейська Солідарність»); Олена Розенблат (член земельної комісії, фракція «Батьківщина»); Тетяна Онопрієнко (член бюджетної комісії, фракція «Пропозиція»); Галина Шиманська (член бюджетної комісії, фракція «Пропозиція»).


Вказано, що Галина Шиманська не тільки депутат міської ради, але й голова ГО «Освітяни Житомира». Очевидно це уточнення необхідне, щоб створити ілюзію виконання умови затвердженого 17 серпня на засіданні виконкому положення про проведення конкурсу на посаду директора міського культурно-спортивного центру, де чітко прописано, що депутатів має бути лише троє.


Скріншот з положення про конкурс

Нагадаємо, з березня 2005 року директор міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради був Анатолій Фільчук.

Як повідомляв Житомир.info, МКСЦ об’єднує роботу 21 підліткового клубу Житомира, були ще спортивні майданчики, але в липні 2018 року дев’ять спортмайданчиків передали з балансу міського культурно-спортивного центру на баланс інспекції з благоустрою Житомира та дитячої футбольної школи «Полісся».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурсна комісія директор міський культурно-спортивний центр вакансія депутат МКСЦ Фільчук 
Матеріали по темі