Події

Ввімкнула багато електроприладів одночасно і пішла з дому: у місті Житомирської області ледь не згорів будинок

13 September 2022, 16:15

У місті Малин Коростенського району сталася пожежа через перевантаження старої проводки, у результаті якої згоріло перекриття стелі та частина стіни будинку. В цілому за добу в області сталося 3 пожежі.

Про це 13 вересня повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«За добу на Житомирщині бійці ДСНС ліквідували три пожежі. Зокрема, вдень сталася пожежа в приватному житловому будинку у місті Малин Коростенського району. Господарка будинку ввімкнула багато електроприладів одночасно та пішла з дому. Ймовірно, стара проводка не витримала навантаження й зайнялась. Про загоряння повідомив сусід, який побачив дим із-під даху будівлі. Рятувальники по прибуттю вскрили перекриття, щоб дістатись до осередку горіння. Для ліквідації пожежі їм знадобилося пів години. Завдяки їх оперативним діям вдалось запобігти поширенню вогню на оселю. В результаті займання знищено перекриття стелі та частина стіни на площі 2 квадратних метри», - йдеться у повідомленні.

Крім того, у селі Головки Малинської територіальної громади Коростенського району також горів житловий будинок. Причину займання встановлюють фахівці.

Нагадаємо, 12 вересня рятувальники повідомили, що у місті Овруч Коростенського району Житомирської області горіла квартира у житловому будинку через необережність під час куріння. Всього за минулу добу рятувальники ліквідували 4 пожежі.

Як повідомляв Житомир.info, майже опівночі 10 вересня 2022 року сталася пожежа в будинку в селі Дівочки Черняхівської територіальної громади Житомирського району. Господарка оселі розпалила грубу та пішла на відпочинок. Від груби зайнялася шафа. Пожежу вдалося загасити досить швидко, проте господарка загинула.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа будинок Малин 
Матеріали по темі