Події

Вдерся до квартири на Хлібній та з ножем і погрозами вимагав гроші: у Житомирі затримали підозрюваного у розбої

21 September 2022, 12:49

У Житомирі 20 вересня ТОРівці за гарячими слідами затримали чоловіка після скоєння ним розбою на вулиці Хлібній. Зухвалець увірвався до чужої квартири та, погрожуючи ножем, вимагав гроші.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора (20 вересня), близько 18-ї години, патрульним надійшов виклик про розбійний напад. Подія сталася на вулиці Хлібній. Невідомий чоловік увірвався до квартири заявника та, погрожуючи застосувати ніж, вимагав у його співмешканця грошові кошти», – йдеться у повідомленні.

Патрульні одразу стали на пошуки, обстежили прилеглу територію та оперативно виявили і затримали чоловіка, що підпадав під орієнтування.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, ймовірного зловмисника патрульні доставили до Житомирського районного управління поліції.

У пресслужбі патрульної поліції Житомир.info уточнили, що затриманому – 41 рік.

Згодом у патрульній поліції зазначили, що затриманий встиг нанести тілесні ушкодження потерпілому.

«Виклик надійшов про розбій, але згодом подія була кваліфікована як заподіяння тілесних ушкоджень», – уточнили у пресслужбі патрульної поліції.

Як повідомляв Житомир.info, уночі з 10 на 11 травня 2022 року до будинку жителя Семенівської громади Бердичівського району через вікно проник 19-річний хлопець. Він побив 59-річного господаря, забрав мобільний телефон та викрав автомобіль. 13 травня пресслужба Житомирської обласної прокуратури інформувала, що юнакові повідомили про підозру. Також у прокуратурі розповідали, що на момент скоєння злочину хлопець був під дією наркотиків, а на викраденому авто катав дівчат.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розбій розбійний напад пограбування ніж квартира  
Матеріали по темі