Фоторепортаж

Урочисте погашення марки, презентації районів та нагородження. Фоторепортаж святкування 85-річчя Житомирщини

22 September 2022, 19:07

22 вересня виповнилося 85 років від дня заснування Житомирської області. З нагоди свята у Житомирській обласній філармонії влаштували урочистий захід.

Розпочали з виконання Гімну та хвилини мовчання за загиблим Героям – захисниками України.

Після урочистих промов начальник ОВА Віталій Бунечко нагородив колишніх голів Житомирської обласної державної адміністрації, а в.о. голови обласної ради Володимир Ширма вручив нагороди ексголовам обласної ради. Також відзначили військових, діячів культури та тих, хто зробив свій внесок у розвиток області.

Під час святкового концерту презентували усі райони області, яких зараз чотири, та урочисто погасили спеціальну марку, ескіз якої створила 17-річна Таїсія Чернецька з Малинської громади.

На урочистостях також був присутній голова обласної ради Володимир Федоренко, який 27 квітня 2022 року підписав розпорядження про своє увільнення від виконання посадових обов'язків у зв’язку з призовом на військову службу,

Нагадаємо, почесну відзнаку «За заслуги перед Житомирщиною» отримали колишній очільник обласної організації Партії регіонів Сергій Рижук та нинішній депутат Верховної ради, обраний від ОПЗЖ Юрій Павленко. Обидва свого часу були головами Житомирської ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, 15 вересня 2022 року начальник ОВА Віталій Бунечко та в.о. голови обласної ради Володимир Ширма затвердили план заходів з підготовки та відзначення 85-річчя утворення Житомирської області: на 22 вересня було заплановане відзначення кращих представників галузей почесними відзнаками за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток області та урочистий концерт.

Яку у 2017 році в драмтеатрі відзначали 80-річчя утворення Житомирської області, дивіться у фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомирська область нагородження концерт урочистості філармонія  
Матеріали по темі