Місто

У Житомирі через ремонт дороги перекриють частину вулиці Фещенка-Чопівського, тролейбус перенаправлять

23 September 2022, 15:27

Упродовж вихідних, 24-25 вересня, в Житомирі частково перекриють рух транспорту вулицею Фещенка-Чопівського – ремонтуватимуть асфальтне покриття.

Про це попередила пресслужба Житомирської міської ради.

Тролейбус №15-А перенаправлять Великою Бердичівською.

«КП «УАШ» ремонтуватиме асфальт по вулиці Фещенка-Чопівського. Йдеться про ділянку від Пушкінської до Старого бульвару З 24.09.2022 по 25.09.2022 буде ЧАСТКОВО ОБМЕЖЕНИЙ РУХ транспорту», – інформують у міськраді.

Так, рух тролейбусів за маршрутом № 15А буде перенаправлений з вул. Фещенка-Чопівського до вул. Велика Бердичівська й далі за маршрутом: поворот праворуч на вул. Театральної — майдан Перемоги — назад до вул. Театральна — вул. Мала Бердичівська й далі прямує до Гідропарку.

Рух тролейбусів за маршрутом № 15 залишається без змін

Нагадаємо, 19 вересня 2022 року Житомирська міська рада повідомляла про початок поточного ремонту трьох вулиць: Небесної сотні (відрізок від Київської до Бориса Тена); Фещенка-Чопівського (повністю); Покровської (заміна верхнього шару асфальтного покриття від Київської до Грушевського, далі — від Лесі Українки до Миколи Сціборського. На цих ділянках обіцяють повну заміну верхнього шару, ремонт зливових решіток та люків. На решті вулиці мають зробити частковий ремонт).

Як повідомляв Житомир.info, 15 вересня 2022 року КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради уклало дві угоди з ПП «Автомагістраль» на поточний ремонт вулиці Небесної Сотні. За трохи більш ніж 4 млн грн. ПП «Автомагістраль» відремонтує вул. Небесної Сотні (від вул. Київської до вул. Бориса Тена). Ввечері 20 вересня на перехресті Київська/Небесної Сотні встановили знаки та розпочали роботи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт асфальт Фещенка-Чопівського  
Матеріали по темі