Події

Депутата, автівка якого в’їхала в тролейбус у центрі Житомира, оштрафували на 850 грн

29 September 2022, 15:47

Корольовський районний суд м.Житомира призначив штраф в розмірі 850 грн депутату Житомирської районної ради Олександру Міщенку, автомобіль якого в липні цього року в’їхав у тролейбус на вулиці Театральній.

Відповідна постанова суду від 21 вересня 2022 року 27 вересня була оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Депутат на виклик суду не з’явився, справу розглянули без його участі.

«ОСОБА_1 визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.124 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 50 (п`ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян в сумі 850 (вісімсот п`ятдесят) грн 00 коп. Стягнути з ОСОБА_1 судовий збір в сумі 496 (чотириста дев`яносто шість) грн 20 коп.», - йдеться у постанові Корольовського райсуду.

Скріншот з постанови суду

Нагадаємо, 29 липня, близько 12:00 на вулиці Театральній біля зупинки громадського транспорту Renault в’їхав у тролейбус, власник автомобіля Олександр Міщенко пояснював, що близько 11:45 припаркувався поруч із телецентром і відійшов у справах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд штраф ДТП тролейбус Міщенко 
Матеріали по темі