Події

На Богунії у Житомирі чоловік пограбував знайому та втік на велосипеді, патрульні розшукали причетного

6 October 2022, 12:48

Увечері 5 жовтня в Житомирі на вулиці Святого Зигмунта Фелінського, що в районі Богунії, чоловік пограбував знайому: вдарив, забрав телефон і втік на велосипеді. Причетного до пограбування патрульні розшукали.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора (5 жовтня), близько 21-ї години вечора, охоронці порядку отримали повідомлення про грабіж на вулиці Святого Зигмунта Фелінського. Зі слів заявниці, її вдарив знайомий, забрав телефон та на велосипеді поїхав у невідомому напрямку», – йдеться у повідомленні.

Потерпіла надала опис нападника. Патрульні одразу розпочали обстеження територій. Згодом на вулиці Каракульній інспектори виявили та затримали особу, яка підпадала під орієнтування.

Охоронці порядку доставили чоловіка до Житомирського районного управління поліції, а на місце події для з'ясування всіх обставин викликали слідчих.

Як повідомляв Житомир.info, 1 жовтня до поліції звернувся 35-річний житомирянин, який розповів, що вночі його пограбували. Молодик, з яким заявник познайомився кілька годин тому та разом чаркував, раптом ударив його, забрав гроші й перстень та втік. 5 жовтня у поліції розповіли, що причетного до пограбування розшукали. Ним виявився 22-річний житель Потіївської громади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пограбування грабіж  
Матеріали по темі