Події

На околиці міста Житомирської області у водоймі втопилися маленькі братик і сестричка

11 October 2022, 17:11

У місті Андрушівка Житомирської області загинули двоє маленьких дітей. Увечері 9 жовтня 5-річний хлопчик зі своєю 4-річною сестричкою пішли з дому, згодом їхні тіла виявили у водоймі на околиці міста.

Про трагедію повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Близько 20 години до поліції зателефонувала 26-річна місцева жителька. Стривожена жінка повідомила про зникнення двох малолітніх дітей – 5-річного сина та 4-річної доньки. За словами матері, вони гуляли біля обійстя під її наглядом. Близько 19-ї години жінка зайшла до хати, а коли повернулась, у дворі дітей не було. Самостійні пошуки нічого не дали, тож мати звернулась до правоохоронців», – йдеться у повідомленні.

Негайно по тривозі були підняті поліцейські місцевого відділу, також на пошуки була задіяна максимальна кількість правоохоронців Бердичівського районного відділу поліції Житомирщини та рятувальники. Пошукові групи обстежили місцевість поблизу домоволодіння заявниці та опитали людей.

Під час огляду водойми на околиці міста правоохоронці помітили елементи дитячого одягу у воді і згодом дістали тіло дівчинки. До пошуків хлопчика долучились і поліцейські кінологи зі службовим собакою.

Заходи зі встановлення місця перебування другої дитини тривали упродовж ночі. Уранці 10 жовтня для обстеження дна водойми було залучено водолазів. Вони дістали з води тіло 5-річного хлопчика.

Причину смерті дітей встановлюють фахівці. За попередньою версією, братик із сестричкою могли спробувати перейти завід по вузькій перекладині, що була вкрита водою. Усі обставини нині встановлюються.

Про родину відомо, що на вихованні у батьків є ще одна малолітня дитина. На обліках у соціальних службах сім’я не перебуває і в поле зору правоохоронців раніше ніхто з її членів не потрапляв.

P.S. Згодом пресслужба ГУНП у Житомирській області відредагувала текст публікації, вказавши інший час того моменту, коли діти лишилися без нагляду.

«Близько 17-ї години жінка зайшла до хати, а коли повернулась, у дворі дітей не було», – зазначено у виправленому тексті.

Як повідомляв Житомир.info, 11 липня 2022 року в річці Уж в місті Коростень втопився однорічний хлопчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитина утоплення водойма водолаз Андрушівка  
Матеріали по темі