Економіка

У Житомирській області за 72 млн грн хочуть відремонтувати зруйнований внаслідок російської агресії міст через річку Дубовець

13 October 2022, 12:36

Служба автомобільних доріг у Житомирській області оголосила закупівлю на капітальний ремонт мосту через р. Дубовець на автомобільній дорозі М-06 Київ – Чоп у Житомирській області.

Про це йдеться в закупівлі, оголошеній 7 жовтня на ресурсі ProZorro.

Закупівлю Служба автомобільних доріг у Житомирській області проводить за спрощеною процедурою – без застосування електронних торгів, які тривають не менше 15 днів.

Очікувана вартість закупівлі становить 72,3 млн грн. За умовами тендерної документації, підрядник має відремонтувати міст через р. Дубовець на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-06 Київ – Чоп (на м. Будапешт через мм. Львів, Мукачево і Ужгород), км 91+264, Житомирська область. Також у вартість закупівлі входить і розробка проєктної документації.

В умовах тендерної документації зазначається, що роботи мають бути виконані до 31 грудня 2022 року. Джерело фінансування – державний бюджет України.

Служба автомобільних доріг у Житомирській області тендерні пропозиції приймає до 18 жовтня, аукціон запланований на 19 жовтня.

Нагадаємо, 27 вересня перший заступник голови «Укравтодору» Андрій Івко повідомив, що в Житомирській області внаслідок військової агресії російської федерації зруйновано 5 штучних споруд, зокрема і міст через річку Дубовець на автомобільній дорозі М-06 Київ – Чоп км 91+264.

Як повідомляв Житомир.info, 4 серпня 2022 року департамент регіонального розвитку Житомирської ОВА оголосив закупівлю на капітальний ремонт мосту через річку Ірша у Малині, зруйнований окупантами. Очікувана вартість робіт склала 105,1 млн грн. Участь у закупівлі взяло дві фірми: ПП «Автомагістраль» з ціновою пропозицією у 99,9 млн грн та ТОВ «ПБС» з ціновою пропозицією у 104,9 млн грн. За результатами торгів перемогу отримала Івано-Франківська фірма ТОВ «ПБС», оскільки дешевшу пропозицію замовник відхилив.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД міст ремонт закупівля Дубовець 
Матеріали по темі