Влада

Бійцям бригад із Житомирської області вручили відзнаки до Дня захисника

15 October 2022, 18:35

На Покрову Президент України Володимир Зеленський вручив нашій 95-ій бригаді стрічки «За мужність та відвагу» до Бойового Прапора.

Про це 15 жовтня повідомила пресслужба 95-ї десантно-штурмової бригади

«Дякую кожному військовослужбовцю бригади — офіцеру, сержанту та солдату. Ця відзнака є символом високого визнання державою наших бойових звитяг. Слава Україні! Слава ДШВ! Разом до Перемоги!», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, пресслужба 30-ї механізованої бригади інформує, що до Дня захисників і захисниць України воїнів 30 ОМБр нагороджено відзнаками, грамотами та цінними подарунками від командувача Сухопутних військ Збройних Сил України, командувача ОТУ «Соледар», голови Новоград-Волинської районної ради, начальника Новоград-Волинської РВА.

«Гості подякували воїнам за мужність і самовідданість виявлені під час захисту держави. Побажали наснаги та хоробрості у боротьбі з ворогом. Після урочистого нагородження відважних захисників і захисниць, благословив капелан», - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, указом від 28 червня 2022 року президент Володимир Зеленський відзначив почесною відзнакою «За мужність та відвагу» п’ять бригад ДШВ, в тому числі – 95-у ОДШБр.

Як повідомляв Житомир.info, указом від 6 травня 2022 року президент відзначив 30 окрему механізовану бригаду імені князя Костянтина Острозького почесною відзнакою «За мужність та відвагу»., 22 травня таку ж відзнаку отримала 26-а артилерійська бригада імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нагородження нагорода відзнака 95 бригада 30 бригада 
Матеріали по темі