Місто

У Житомирі запустили 80% котелень, а на деяких вулицях зранку відключили світло через перевантаження на підстанції

21 October 2022, 09:26

У Житомирі запустили 80% котелень, а частину міста зранку 21 жовтня довелося відключити від електропостачання у зв’язку з перевантаженням на одній із підстанцій.

Про це розповів Житомирський міський голова Сергій Сухомлин у ранковому зверненні 21 жовтня.

«80% котелень запустили (через неякісний зв'язок частина фрази незрозуміла, – ред.) У зв’язку з недостатньою кількістю електроенергії запускаємо сьогодні зранку… Сьогодні зранку через перенапругу відключили частину міста – перевантаження на одній із підстанцій. Тому дуже обережно, перш за все, на дорогах частина світлофорів не працює, частина працює неякісно, некоректно. Тому увага на дорозі. Все буде добре. Тримаємося», – сказав Сергій Сухомлин.


Нагадаємо, через відсутність електроживлення на насосній станції 3-го підйому «Житомирводоканал» 21 жовтня призупинив подачу води до мікрорайону Польова.

Як повідомляв Житомир.info, на брифінгу 20 жовтня мер Сергій Сухомлин анонсував початок опалювального сезону 2022/2023, зазначивши, що тепло будуть подавати за графіком: з 23.00 до 7.00. Також розповів, що найближчого понеділка (24 жовтня) в міськраді планують скликати позачергову сесію, щоб виділити гроші на закупівлю надпотужних генераторів, які забезпечать безперебійну роботу життєво важливих комунальних підприємств міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: світло електроенергія електроживлення  
Матеріали по темі