Фоторепортаж

Сонячний та вкритий інеєм – ранковий Житомир після заморозку. Фоторепортаж

21 October 2022, 14:27

Перші заморозки не лише створюють дискомфорт та нагадують нам, що зима близько, але й прикрашають місто білими візерунками з інею.

Вночі з 20 на 21 жовтня стовпчик термометра опустився нижче нуля, тож після нічних морозів лавки, трава та рослини на вулицях Житомира вкрили білі кристали паморозі.

У центрі міста спостерігати іній можна було майже скрізь, проте з першим промінням сонця він швидко зникав, тож ті, хто вийшли на вулицю після 9 ранку, могли і не помітити наслідків нічних морозів. Ті містяни, які з самісінького ранку йшли на роботу чи на прогулянку, змогли насолодитися природною красою та ошатністю міста, вкритого памороззю. Романтики ж малювали на вкритих інеєм лавках сердечка або робили написи.

За прогнозами синоптиків, цього тижня більше не передбачаються нічні морози, але вцілому похолодає, тож не забудьте вдягатися тепліше.

Нагадаємо, пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області попереджала, що 21 жовтня, у Житомирській області очікується зниження температури повітря і туман.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: іній заморозки мороз 
Матеріали по темі