Влада

Департамент Житомирської ОДА заплатить одній фірмі більш ніж 20 млн грн за ремонт двох укриттів

27 October 2022, 11:45

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації підписав дві угоди з ТОВ «АртХаус» на капітальний ремонт укриттів в обласній лікарні та адмінбудівлі на майдані Корольова.

Інформація про обидві угоди оприлюднена в системі «Прозорро» 24 жовтня.

Закупівлі були проведені за процедурою «Українська Визвольна Війна», що дозволяє швидко проводити тендери в умовах воєнного часу і передбачає участь єдиної фірми.

За капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту (сховище) КП по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради на майдані Корольова, 3/14 «АртХаус» отримає 5 млн 689 тис. 937 грн. Роботи мають бути завершені до 31 грудня 2022 року. Сама угода станом на 27 жовтня не оприлюднена.

За капітальний ремонт об'єкта захисної споруди цивільного захисту (цивільної оборони) сховища КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського» у Житомирі на вул. Червоного Хреста департамент ОДА заплатить ТОВ «АртХаус» 15 млн 360 тис. 220 грн. Строк виконання робіт – до 31 грудня 2022 року, договір не оприлюднений.

ТОВ «АртХаус» зареєстроване в 2006 році у Житомирі. Спеціалізується фірма на організації будівництва будівель, статутний капітал - 35 тис. грн. Власником фірми є Бобло Петро Іванович, керівник Герасимчук Василь Васильович.

Нагадаємо, департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА 7 жовтня уклав угоду з ТОВ «Тетерів-Будпроект» на ремонт захисної споруди КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня», вартість укладеної угоди – 20,4 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, ТОВ «АртХаус» у Житомирі з 2021 року виконувало реконструкцію старого корпусу гуманітарної гімназії №23, загальна вартість робіт становила 65 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сховище ремонт ОДА лікарня адмінбудівля АртХаус 
Матеріали по темі