Суспільство

«Житомиробленерго» публікує орієнтовні графіки відключень на найближчі дні: підприємства, вулиці, ОСББ

31 October 2022, 17:23

АТ «Житомиробленерго» почало публікувати графіки відключень на визначені дні, але час обмеження електропостачання не вказують.

Станом на 31 жовтня на сайті обленерго є «Орієнтовний перелік населених пунктів графіку відключень» на 31 жовтня та 1-3 листопада. На кожну дату вказані райони, населенні пункти та вулиці, «які приймають участь в обмеженні та аварійному відключенні електроенергії для запобігання порушення режиму роботи ОЕС України або її окремих частин внаслідок дефіциту електричної потужності, який застосовується по Житомирській області».

Зокрема, в планах Житомирського РЕМ на 31 жовтня 2022 року є значна кількість підприємств, установ, організацій, ФОПів та окремих вулиць, серед яких: вул. Слобідська, вул. Комерційна, вул. Корольова, вул. Параджанова, пров. Хімчанський, вул. Металістів, проїзд Паливний, вул. Жуйка, вул. Зарічна.

1 листопада переліку об’єктів на відключення Житомирським РЕМ немає вулиць, але є окремі ОСББ: «Затишок у домі», «Вільський Шлях 14», «Клосовського 14», «Миру 4», «Вільський Шлях 30», «Перший Фабричний-5», «Поліський квартал», «Проспект Миру 12». Планують відключення і в навчальних закладах: спеціальна школа №2 Житомирської облради; ЖДУ ім.Івана Франка; обласний спортивний ліцей; ЗОШ №10; «Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення м.Житомира», дошкільний навчальний заклад №52; ліцей №5.

Скріншот з графіку відключень на 1 листопада 2022 року

Нагадаємо, заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко попередив, що в Україні 31 жовтня вводяться екстрені відключення електроенергії у зв’язку з масованими обстрілами критичної інфраструктури росіянами.

Як повідомляв Житомир.info, 26 жовтня муніципальна інспекція влаштувала рейд у Житомирі, аби перевірити, чи всі підприємці дослухалися до заклику вимкнути вивіски та рекламу. ОВА 30 жовтня інформувала, що Рада оборони Житомирщини рекомендувала підприємствам та організаціям оптимізувати графік роботи для економії електроенергії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: електроенергія обленерго відключення ГАВ 
Матеріали по темі