Економіка

В Житомирській області за пів року відновили підприємство, яке зруйнувала російська ракета

3 November 2022, 16:53

В Малинському районі завершують відновлення підприємства «Форест Технолоджі», яке пів року тому було зруйновано ворожими обстрілами.

Про це 3 листопада повідомив житомирський підприємець, депутат міської ради Вадим Ліскі.

«В квітні в наш «Форест» прилетіла рашистська ракета. Агресор зруйнував «стратегічний оборонний об’єкт» – підприємство з виробництва паливних пелет. В цей бізнес ми вклали десятки мільйонів гривень. А головне, ми вклали в нього душу та серце. В один момент, все це було зруйновано. І от зараз, ми горді тим, що завершуємо відновлення виробництва власними силами. Ми спромоглися вкласти 12 млн грн. у відновлення виробництва. Це дає роботу 120 людям, збільшує надходження до держаного та місцевих бюджетів і справді суттєво покращує обороноздатність країни. Чи не боїмося ми за свої інвестиції? Так, боїмося. Але це наш фронт і наша війна! Чи може прилетіти знову? Напевне може, так само як і будь-яку точку України. Скажу більше, з такими неадекватними сусідами, як у нас, прилетіти може у будь-яку точку Європи. Там же девіз усього існування «вєсь мір до основанія ми разрушім», - пише підприємець.

Він зазначає, що треба мати сміливість з відкритим забралом зустрічати ворога на фронті та у бізнесі.

«Я завжди казав, що про інвестиції треба говорити у найскладніші часи. Навіть такі, як сьогодні. І те, що ми робимо – це не просто відновлюємо виробництво, та робочі місця. Ми відновлюємо Україну та захищаємо людський потенціал», - наголосив Вадим Ліскі.

Нагадаємо, в квітні, розповідаючи про зруйноване підприємство Вадим Ліскі наголошував: «Ми все одно відбудуємо, відновимо виробництво, збережемо головний ресурс – людей і заново завоюємо ринки».

Як повідомляв Житомир.info, 30 квітня 2022 року Житомирська обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за наслідками ворожих авіаударів по цивільних об’єктах Малинської територіальної громади, які були вранці 29 березня: збройні сили російської федерації з літака здійснили серію авіаударів по цивільних об’єктах Малинської територіальної громади, унаслідок обстрілу знищено виробничий цех місцевого підприємства.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підприємство Ліскі Малинський район бізнес 
Матеріали по темі