Події

​У Житомирській області за добу рятувальники ліквідували вісім пожеж: горіли будинки, господарчі будівлі та сміття

5 November 2022, 15:25

Рятувальники за добу вісім разів виїжджали на пожежі та гасили полум’я в будинках та будівлях. Потерпілих на пожежах не було.

Про це 5 листопада повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«4 листопада о 07:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному цегляному житловому будинку в м. Новоград-Волинський, в якому ніхто не проживав. На місці події бійці ДСНС встановили, що загоряння виникло в одній з кімнат житла, де вогонь охопив домашні речі та загрожував поширенням по іншим приміщенням.

Зусиллями рятувальників за годину пожежу вдалося повністю ліквідувати. Вогонь знищив диван в кімнаті та речі домашнього вжитку. Вдалося запобігти поширенню полум’я на інші кімнати. До гасіння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. До того ж, бійці ДСНС ліквідували загоряння в чотирьох господарчих будівлях, що сталися в м. Андрушівка Бердичівського району, м. Коростень, с. Красносілка Коростенського району та в с. Білки Житомирського району. А також два рази гасили сміття на відкритих територіях в обласному центрі та в с. Заріччя Коростенського району», - йдеться у повідомленні.

У всіх випадках загиблих та травмованих не має. Наразі остаточні обставини даних надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, 30-31 жовтня у Житомирській області рятувальники ліквідували дві пожежі у приватних будинках: у Бердичеві та селі Новаки Коростенського району, одна з осель майже повністю згоріла.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа рятувальник будинок сміття  
Матеріали по темі