Події

​У Житомирі продуктова вантажівка в’їхала в дерево та розтрощила кузов

6 November 2022, 10:36

У Житомирі на вулиці Лесі Українки 5 листопада сталася дорожньо-транспортна пригода: вантажний автомобіль протаранив дерево.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«На вулиці Лесі Українки стоїть вантажівка з розтрощеним кузовом, і дерево нахилене над дорогою, скоріше за все, вантажівка влетіла в дерево», - розповіли читачі.

У патрульні поліції повідомили, що в ДТП ніхто не постраждав.

«Прибувши на місце виклику за адресою місто Житомир вулиця Лесі Українки, 43, було встановлено, що водій 1977 року народження, керуючи транспортним засобом, Tata LPT 613 не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не зреагував на її зміну, не дотримався безпечного бокового інтервалу, внаслідок чого скоїв наїзд на перешкоду-дерево, яке знаходилось між проїзною частиною та тротуаром. В результаті ДТП транспортний засіб отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками. У водія відібрано пояснення, замальовано схему ДТП та складено протокол за статтею 124 КУПаП», - повідомили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, на початку липня 2022 року поблизу села у Житомирській області ЗАЗ врізався в дерево: водій травмувався, пасажирка загинула.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вантажівка дерево кузов патрульні  
Матеріали по темі