Події

Житомирські патрульні розповіли, що за вихідні сталося 19 ДТП, 2 з яких – з потерпілими

7 November 2022, 17:04

За минулі вихідні на території Житомирської області сталося 19 ДТП, 2 з яких – з потерпілими.

Про це 7 листопада повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Минулими вихідними на території нашого обслуговування сталося 19 дорожньо-транспортних пригод, з яких — 2 з потерпілими. Основними причинами ДТП стали перевищення допустимої швидкості руху, недотримання безпечної дистанції, порушення правил маневрування», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські вкотре закликають водіїв дотримуватись правил дорожнього руху.

«Будьте уважними та відповідальними під час керування транспортними засобами.Не відволікайтесь на розмови телефоном, користуйтесь пасками безпеки, пам'ятайте про максимальну допустиму швидкість руху, а ще — обов'язково відпочивайте перед поїздкою!», - наголошують у пресслужбі патрульної поліції.

У коментарі для Житомир.info пресофіцерка патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук уточнила, що лише в неділю за добу сталося аж 10 ДТП.

Нагадаємо, 5 листопада близько 20:30 між селами Ужачином та Слободою Романівською Новоград-Волинського району у результаті наїзду автомобілем ВАЗ травми отримала 14-річна дівчина.

Як повідомляв Житомир.info, 3 листопада 2022 року близько 17:30 поблизу с. Оліївка на 170 км автодороги Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський ВАЗ наїхав на 36-річного пішохода, який переходив дорогу на неосвітленій ділянці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія патрульні патрульна поліція Носадчук 
Матеріали по темі