Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області загинула жінка-пішохід: двічі потрапила під колеса автомобілів

9 November 2022, 10:04

Поблизу села Нова Романівка Брониківської громади Житомирської області 8 листопада в ДТП загинула пішохід: жінка спочатку потрапила під колеса легковика, а потім – вантажівки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 17:25 год. на автодорозі Київ – Чоп.

«Попередньо, 41-річний водій автомобіля Skoda, житель Київської області, рухаючись у напрямку м. Новограда-Волинського, вчинив наїзд на жінку, яка перетинала проїзну частину. Після цього постраждала, яка впала на автошлях, потрапила під колеса вантажівки Man під керуванням 51-річного водія», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП 61-річна жителька Стриївської громади від отриманих травм загинула.

Нині всі обставини події з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські збирають важливу для розслідування інформацію та просять відгукнутися свідків та очевидців.

«Шановні громадяни! Якщо ви стали свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, володієте іншою інформацією, що може бути важливою для слідства, просимо звернутися до Новоград-Волинського райвідділу поліції (м. Новоград-Волинський, вул. Івана Франка, 3а) або зателефонувати за номером 093-462-99-16 або «102», – просять у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці вересня 2019 року на трасі поблизу села Пряжів Житомирського району автомобілі двічі збили 21-річного пішохода, який переходив дорогу в недозволеному місці. Молодик загинув.

А в середині грудня 2021 року на трасі Київ – Чоп у Новоград-Волинському районі Житомирської області за подібних обставин загинув 28-річний житель Львівщини: спочатку пішохода збила вантажівка, а після того – легковик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп пішохід  
Матеріали по темі