Влада

Департамент Житомирської ОДА хоче закупити 665 комплектів зимової військової форми: готові платити по 6,5 тис. грн за комплект

9 November 2022, 12:49

Департамент з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської обласної державної адміністрації хоче закупити 665 комплектів зимової військової форми за кошти місцевого бюджету.

Оголошення про проведення тендеру було оприлюднене в системі «Прозорро» з листопада. Торги заплановані на 14 листопада 2022 року.

Очікувана вартість закупівлі – 4 млн 322 тис. 500 грн за 665 комплектів. В один комплект входить куртка вітровологозахисна зимова утеплена (піксель) та штани вітровологозахисні зимові утеплені (піксель), тобто за один комплект готові заплатити 6,5 тис. грн.

Зауважимо, що 19 жовтня Стрийська міська рада Львівської області оприлюднила інформацію про закупівлю зимової форми: за 550 комплектів (куртка зимова вітровологозахисна бушлат та штани утеплені піксель) заплатили 2 млн 357 тис. 300 грн. Зимові військові куртки коштували по 2800 грн, штани – по 1486 грн, тобто по 4 тис. 286 грн за комплект.

Спочатку в тендерній документації департаменту Житомирської ОДА був зазначений кінцевий строк поставки товару 20 листопада 2022 року, але згодом внесли зміни – переможець торгів має доставити замовнику форму до 20 грудня 2022 року. Також трохи відкоригували вимоги до якості форми – прибрали вимогу що якість товару має відповідати технічним специфікаціям Міністерства оборони України на предмети для речового забезпечення.

Скріншот змін до тендерної документації

Як повідомляв Житомир.info, в середині липня 2022 року американський благодійний фон у Житомирі передав для територіальної оборони понад тисячу комплектів військової форми, амуніцію та реанімобілі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військова форма департамент ОДА тендер закупівля форма  
Матеріали по темі