Влада

Ексзаступник голови Житомирської ОДА як представник фонду Джоан Роулінг привіз в область обладнання для інклюзивно-ресурсних центрів

9 November 2022, 16:11

Заступник начальника ОВА Юрій Денисовець 8 листопада долучився до вручення обладнання для інклюзивно-ресурсних центрів Житомирської області.

Про це повідомляє пресслужба обласної військової адміністрації.

«У заході також взяли участь представник Lumos Foundation на національному рівні Ярослав Лагута, координатор фонду Lumos Foundation у Житомирській області Олександр Янко, директор Департаменту освіти і науки ОВА Наталія Осипович, представники інших структурних підрозділів ОВА та інклюзивно-ресурсних центрів Житомирської області. Для підтримки дітей Житомирщини у цей непростий час благодійний фонд Lumos Foundation закупив сучасне та інтерактивне обладнання вартістю майже 1 мільйон гривень», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що було передано 28 наборів для кожного інклюзивно-ресурсного центру області відповідно до їх потреб.

Нагадаємо, в 2017 році благодійна фундація всесвітньо відомої письменниці Джоан Роулінг Lumos долучиться до реформування інтернатних закладів Житомирської області, у яких живуть діти з неблагополучних сімей. Ярослав Лагута на той час був заступником голови Житомирської ОДА й опікувався реалізацією пілотного проєкту реформування закладів інституційного догляду разом з міжнародною благодійною організацією Lumos Foundation.

Як повідомляв Житомир.info, Ярослав Лагута був призначений на посаду заступника голови Житомирської ОДА в січні 2015 року. 11 жовтня 2019 року був останній день його роботи на цій посаді. В листопаді 2019 року Лагута був призначений виконувачем обов’язків голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації. Розпорядженням від 27 січня 2022 року президент Володимир Зеленський звільнив Ярослава Лагуту з посади голови Дарницької районної в місті Києві держадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інклюзивно-ресурсний центр ОВА Lumos Лагута діти 
Матеріали по темі