Події

Житомирянин закинув «коктейль Молотова» у двір жительки Черкаської області: чоловіка затримали

13 November 2022, 12:50

Ввечері 6 листопада близько 21 години до Золотоніського районного відділу поліції зі скаргою звернулася місцева жителька, вона розповіла, що у її двір зайшов невідомий та жбурнув у будинок «коктейль Молотова».

Про це 8 листопада повідомила пресслужба ГУНП у Черкаській області.

«Пригода трапилася 6 листопада близько 21:00 години. До Золотоніського районного відділу поліції зателефонувала 30-річна місцева жителька й розказала про те, що до її двору прийшов невідомий чоловік і кинув у будинок “коктейль Молотова”. Дії правопорушника зафіксувала камера спостереження, відео з якої вилучили й опрацювали правоохоронці. Зловмисника вдалося встановити. Ним виявився 31-річний житомирянин», - йдеться в повідомленні.

Правопорушника затримали у процесуальному порядку відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчинені кримінального правопорушення ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 194 (Замах на умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Слідство триває.

Як повідомляв Житомир.info, 28 лютого 2022 року мер Житомира анонсував навчання: як спалити російський танк за допомогою «коктейля Молотова», запрошували бійців тероборони та небайдужих житомирян. А 1 березня 2022 року житомирян просили поки не приходити вчитись палити російський танк, оскільки навчання розраховували провести в першу чергу для тероборони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "коктейль Молотова" Черкаси 
Матеріали по темі