Події

У Житомирській області внаслідок автопригод з легковиками і мотоциклами до лікарень потрапили два водії

14 November 2022, 11:05

У Житомирській області 12 листопада сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, унаслідок яких водії двоколісних транспортних засобів з травмами потрапили до лікарень.

Про це 14 листопада повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«12 листопада близько 10:00 дорожньо-транспортна пригода сталася у м. Новограді-Волинському. 36-річна водійка автомобіля «Volkswagen Touran», жителька Брониківської громади, рухаючись вулицею Київською та виконуючи маневр повороту, зіткнулася з мопедом «Honda Dio» під керуванням 67-річного місцевого жителя. У результаті ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений до травматологічного відділення лікарні», - йдеться в повідомленні.

Цього ж дня до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення про ДТП за участі легковика та мотоцикла.

«Поліцейські, які виїхали на місце події, попередньо встановили, що 20-річний водій мотоцикла «Shineray», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, допустив зіткнення з автомобілем «Chevrolet Lacetti», під керуванням 22-річного бердичівлянина. У результаті ДТП водій двоколісника отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до реанімаційного відділення», - зазначають у пресслужбі ГУНП.

В обох випадках поліцією розпочаті досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Нагадаємо, 10 листопада 2022 року в Житомирі сталися дві ДТП: на вулиці Космонавтів автомобіль наїхав на пішохода, а на перехресті вул. Покровської та вул. Степана Бандери зіткнулися Land Rover та мотоцикл. Згодом стало відомо подробиці ДТП на перехресті у Житомирі: в автомобіль депутата облради влетів 18-річний мотоцикліст.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі ввечері 1 листопада 2022 року на вулиці Київській сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мотоцикла та Toyota. Від удару мотоцикл опинився на тротуарі, а водій двоколісника спочатку втік з місця події, а потім повернувся. Зранку 2 листопада поліція надала подробиці ДТП: мотоцикліст отримав травми та був доставлений до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія мотоцикл мотоцикліст 
Матеріали по темі