Місто

Водоканал назвав адреси житомирських багатоповерхівок, в яких ще залишається знижений тиск води

16 November 2022, 12:17

Наразі відновлено водопостачання насосних станцій першого, другого та третіх підйомів, тому абсолютна більшість містян уже з водою.

Про це 16 листопада об 11:38 повідомило комунальне підприємство «Житомирводоканал».

Водночас електроживлення підвищувальних насосних станцій ще не відновлено, тому наразі вода зі зниженим тиском транспортується до ряду багатоповерхівок, зокрема:

вул. Грушевського, 71/105, 97-б, 101, 50/81;

пров. Червоного, 45-а, 45;

вул. Ціолковського, 12, 14;

вул. Космонавтів, 20, 32;

вул. Князів Острозьких, 104, 110, 112;

вул. Східна, 66-а;

вул. Гоголівська, 15;

вул. Івана Мазепи, 79;

вул. Степана Бандери, 7, 9;

вул. Небесної сотні, 41.

«Водночас звертаємо увагу на те, що у мешканців, які проживають на нижніх поверхах будинків, водопостачання наявне, тому просимо самоорганізовуватися і допомагати один одному. Енергетики роблять усе можливе і неможливе, аби відновити енергоживлення усіх найважливіших об'єктів міста, тому віримо, що скоро всі будуть зі світлом, теплом і водою», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ввечері 15 листопада КП «Житомирводоканал» інформувало, що насосні станції третіх підйомів залишаються без електроенергії, водопостачанням забезпечені лише мешканці нижніх поверхів. Вранці 16 листопада були підключені станції всіх підйомів, але тиск подачі води може бути недостатній для верхніх поверхів, а в мікрорайоні Крошня досі є проблеми зі світлом і водою.

Як повідомляв Житомир.info, 15 листопада 2022 року близько 16:00 ворог завдав два ракетних удари по Житомиру, місто лишилося без електроенергії та водопостачання. Станом на вечір 15 листопада у Житомирі електропостачання потроху відновлювалося, але електроенергія подавалася переважно на об’єкти критичної інфраструктури, насосні станції 1 та 2 підйому були підключені і вода почала з’явитися, працювали 35% котелень. Постраждали також енергетичні об’єкти на території області, зокрема, Коростенська РВА попередила, що світла можливо не буде до ранку 16 листопада. Начальник ОВА Віталій Бунечко поінформував, що ворожі ракети влучили в два об’єкти критичної інфраструктури, без світла залишилися 80% жителів області. До 22:00 рятувальники повністю загасили пожежі на місцях влучання російських ракет у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал тиск води  
Матеріали по темі