Події

У місті Житомирської області велосипедист впав у будівельний котлован, чоловіка госпіталізували

16 November 2022, 13:44

Пізно ввечері 15 листопада у м. Овручі Коростенського району рятувальники чоловіка з будівельного котловану, який впав туди разом із велосипедом. Потерпілого госпіталізували.

Про це 16 листопада повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«15 листопада о 23:11 рятувальники залучались на проведення аварійно-рятувальних робіт щодо надання допомоги чоловіку, який впав у котлован. Пригода сталася у м.Овруч Коростенського району. По прибуттю до місця виклику стало відомо, що чоловік, рухаючись у темряві на велосипеді, не помітив виритого будівельного котловану для водогінної мережі та впав у нього разом із велосипедом на глибину біля 4 м. При падінні він сильно вдарився головою, але залишився при свідомості і почав кликати на допомогу. Його почули випадкові перехожі, які і викликали рятувальників. Фахівці ДСНС встановили в котловані штурмову пожежну драбину та допомогли постраждалому піднятися по ній на поверхню. Також вони викликали медиків, які госпіталізували чоловіка до лікувального закладу», - йдеться в повідомленні.

До проведення аварійно-рятувальних робіт залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки. О 23:40 чергове відділення рятувальників повернулося у розташування частини.

Нагадаємо, 31 серпня 2019 року в Ємільчинському районі Житомирської області під час виконання будівельних робіт внаслідок падіння в котлован загинув чоловік 1976 року народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: котлован падіння ДСНС рятувальник 
Матеріали по темі