Події

У Коростені через необережність під час куріння сталася пожежа у житловому будинку: загинув 63-річний господар

17 November 2022, 13:33

У м. Коростень 16 листопада в приватному житловому будинку на двох господарів сталася пожежа, внаслідок якої загинув 63-річний чоловік.

Про це 17 листопада повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«16 листопада о 16:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку на двох господарів в м.Коростень. По прибуттю рятувальників з-під вікон йшов густий дим. Під час розвідки всередині будинку вони виявили на підлозі кімнати 63-річного господаря без ознак життя. За словами очевидців, рятувальників викликав знайомий господаря, який зайшов до нього та побачив в оселі дим. Силами рятувальників пожежу ліквідовано майже за годину. Вогнем знищено майно на площі 12 квадратних метрів», - йдеться в повідомленні.

Також фахівці ДСНС допомогли покинути будинок чоловікові, що знаходився на другій половині та перебував у стресовому стані. За попередньою інформацією, займання сталося через необережність під час куріння. Остаточна причина пожежі встановлюється фахівцями.

Нагадаємо, 15 листопада у селі Меньківка Радомишльської територіальної громади Житомирського району сталася пожежа в приватному житловому будинку, рятувальники виявили тіло 82-річного господаря.

Як повідомляв Житомир.info, 13 листопада 2022 року рятувальники інформували, що упродовж доби сталися дві пожежі, внаслідок яких загинуло троє людей: 33-річний чоловік та подружжя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник загиблий 
Матеріали по темі