Влада

Мер призначив колишнього керівника автобази облради начальником житомирського КП «УАШ»

18 November 2022, 09:57

Мер Житомира Сергій Сухомлин за поданням свого заступника Олександра Шевчука призначив начальником комунального підприємства «Управлінні автомобільних шляхів» Володимира Марусича.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 15 листопада.

«Призначити з 17 листопада 2022 року Марусича Володимира Павловича на посаду начальника комунального підприємства «Управлінні автомобільних шляхів» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт», - йдеться у документі.

Володимир Марусич до 23 жовтня 2020 року був директором комунального некомерційного підприємства «Автобаза санітарного транспорту лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я» Житомирської обласної ради. До 2014 року Марусич був зареєстрований як ФОП з основним видом діяльності «діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах».

Як повідомляв Житомир.info, з 11 березня 2020 року на посаду начальника комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міськради був призначений Володимир Мазур, який до цього працював головним інженером УАШ. Розпорядженням від 3 листопада 2022 року мер звільнив Володимира Мазура з посади начальника КП «Управління автомобільних шляхів» за угодою сторін.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УАШ призначення Марусич  
Матеріали по темі