Новини компаній

Як за тиждень організувати вигідний street food бізнес

18 November 2022, 15:03

123333

Любите соковиті бургери та хот-доги? Мільйони людей поділяють ваше захоплення та готові заплатити за якісну вуличну їжу. Чому б не відкрити новий бізнес? Бренд №1 на ринку street food в Україні компанія Mr.Grill розробила комплексні рішення для малого та середнього бізнесу. Компанія постачає обладнання для хот-догів, якісні булочки, сосиски, бургери, солодощі, рекламні та витратні матеріали. Оптимальне рішення для старту в кризові часи.

2000 АЗС та 5000 street food компаній продають хот-доги та бургери Mr.Grill

Так-так, ті самі соковиті сосиски та ковбаски, бургери з м'ясом та вегетаріанські, шарлотки та круасани, які ви з таким задоволенням купуєте на заправках, у кінотеатрах, ТРЦ та ярмарках. Продавці та клієнти завжди впевнені у якості продукції компанії. Ставайте продавцем – стартовий капітал мінімальний.

Mr.Grill пропонує бізнесу максимальний комплекс послуг:

  1. Продаж та оренда обладнання на вигідних умовах. Оренда вираховується із суми застави, далі оренда безкоштовна. Професійний ремонт обладнання.
  2. Виробництво та постачання готових ковбасок, сосисок, булочок, бріошів, соусів та топінгів. 20 видів сосисок та ковбасок з якісного фаршу без м'яса механічного обвалу. Натуральні спеції.
  3. Котлети курячі, яловичі, веганські, булочки для бургерів, шаурма, паніні, роліні власного виробництва;
  4. Понад 10 видів готових кондитерських виробів та заморожених напівфабрикатів для гарячої випічки.
  5. Термостійке фірмове пакування, витратні матеріали.

Mr.Grill – компанія міжнародного рівня. Жорсткий контроль постачальників сировини та виробничого ланцюжка. Стандарти ISO 9001-2000, HACCP та HALAL. Своєчасне постачання за графіком у будь-якій області України. Логістика класу 4PL. Брендовані рефрижератори, t-18 º.

Який формат street food із продукцією Mr.Grill підходить вам?

Найбільші мережі АЗС, мультиплекси й ритейлери вже входять до постійних клієнтів Mr.Grill. Перспективні кейтерингові компанії, що орієнтовані на обслуговування корпоративів та дитячих свят. Гаряча якісна їжа матиме попит у бізнес-центрах, транспортних хабах, логістичних центрах, на великому виробництві. Завжди стоїть черга за бургерами та хот-догами на ярмарках, пляжах, у розважальних комплексах. В якості додаткової послуги гриль принесе додатковий прибуток хостелу, мотелю, базі відпочинку, гірськолижному та бальнеологічному курорту.

У стартовому боксі Mr.Grill все для приготування 48 порцій хот-догів із найпопулярнішими видами сосисок та ковбасок. Спробуємо?

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі