Новини компаній

Реабілітація після інсульту у центрі Life-House

23 November 2022, 11:25

Для пацієнтів, які перенесли гостре порушення кровообігу у головному мозку, ключовим етапом відновлення є оперативна та своєчасна реабілітація після інсульту. Максимальний клінічний ефект є неможливим у домашніх умовах – його можна досягти лише з поміччю досвідчених спеціалістів. У цій статті хочемо порекомендувати реабілітаційний центр після інсульту Life-House (Київ), в якому працюють професіонали своєї справи. Завдяки їхній грамотній допомозі багато пацієнтів повернули втрачені навички, а також запобігли нових інсультних атак.

Реабілітація хворих після інсульту, що проводиться у Центрі, нерідко дозволяє досягти практично повного відновлення функцій пацієнта. Для цього розробляється індивідуальна програма. Вона створюється з урахуванням поточних показників здоров'я, враховується ступінь тяжкості крововиливу.

Переваги реабілітаційного центру після інсульту Life-House

До основних переваг варто віднести наступні:

- наявність високоякісного технічного оснащення, яке включає обладнання для реабілітації навіть складних хворих;

- висококваліфікований персонал, який з увагою ставиться до потреб кожного пацієнта; турбота про постояльців здійснюється у цілодобовому режимі;

- використання передових методик лікування після інсульту (фахівці застосовують лише перевірені методики, які дійсно працюють та дозволяють повернути пацієнтів до повноцінного життя);

- застосування різноманітних відновлювальних процедур та занять на тренажерах під наглядом фахівців Центру;

- збалансоване повноцінне харчування для тих, хто перебуває у стаціонарі.

Коли варто розпочати відновлення після інсульту?

Звернутися за допомогою в Life-House ми рекомендуємо відразу після перенесення інсульту. За час ранньої реабілітації можна досягти чималих успіхів у відновленні втрачених функцій. Вона проходить у стаціонарному відділенні Центру. За таким пацієнтом здійснюється цілодобовий догляд. Рання реабілітація може тривати кілька місяців.

Реабілітація у пізніший період може проводитися амбулаторно або у стаціонарі. Пацієнт проходить різні процедури, які прискорюють відновлення (робить вправи, вчиться пересуватися, сидіти тощо). Пізня реабілітація може тривати близько 2 років.

Команда фахівців Life-House упевнена, що професійний підхід, який вони застосовують, забезпечує пацієнтам високі шанси стати незалежними від рідних та медичного персоналу. Їхні методики дозволяють досягти максимальних результатів щодо відновлення хворих після інсульту.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інсульт реабілітація  
Матеріали по темі