Новини компаній

Алюмінієвий плінтус прихованого монтажу – коли аналогів не існує

23 November 2022, 13:40

Металеві деталі в інтер'єрі лідирують в архітектурних трендах уже не один сезон. Алюмінію тут немає рівних, завдяки його красі, міцності, елегантності та функціональності. Стосується це всіх елементів дизайну, у тому числі, і плінтусів. Моделі з алюмінію останнє десятиліття міцно утримують першість і це заслужено.

Ось лише кілька переваг плінтуса з алюмінію:

  • Відмінно підходить як для житлових, так і для комерційних інтер'єрів, а в промислових приміщеннях зовсім незамінний;
  • Простота встановлення та обслуговування, стійкість до будь-яких видів впливів – термін служби обчислюється десятиліттями без втрати первісного виду;
  • Універсальність такого елемента декору безмежна – підходить до будь-яких інтер’єрів, від мінімалізму до найвишуканіших змішувань стилів;
  • Саме алюмінієвий плінтус може самостійно задати тон всьому дизайну, чим не може похвалитися жоден інший матеріал – він підкреслює та акцентує, відтіняє та доповнює;
  • Різноманітність пропозицій також відіграє важливу роль – величезний вибір алюмінієвих моделей, а також унікальний тип – прихований плінтус.

Якщо ви вирішили купити плінтус прихованого монтажу, знайте, що він унікальний і виготовляється виключно з алюмінію. Завдяки такому рішенню стіна не стикається з підлогою, а ніби парить над нею, створюючи неповторний ефект і відкриваючи необмежені можливості дизайнерським ідеям.

Прихований плінтус також часто використовують із алюмінієвими, МДФ та світлодіодними вставками, що дозволяє декорувати перехід від стіни до підлоги на будь-який смак.

Інтернет-магазин https://alucreator.com.ua/ua/ пропонує великий асортимент власних авторських моделей плінтусів, що створюються у тісній співпраці з дизайнерами. І якщо ви оберете алюмінієвий плінтус прихованого монтажу, ціна від виробника вас приємно здивує. Також ми гарантуємо постійну наявність на складі, швидку доставку, детальну консультацію та задоволеність кінцевим результатом!


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: плінтус 
Матеріали по темі