Фоторепортаж

Який вигляд мають пошкоджені російськими авіаударами церква, міст і школа у Малині. Фоторепортаж

24 November 2022, 09:29

Від початку широкомасштабного російського вторгнення Малинська громада постійно потерпала від ворожих бомбардувань: так, лише на початок травня 2022 року там нарахували близько 500 пошкоджених об'єктів і понад 100 знищено, серед них 70% – житловий фонд. Руйнування зазнали не лише житлові будинки та об’єкти інфраструктури, але й релігійні та культурні об’єкти.

Так, на центральній площі від авіаудару постраждали церква, військкомат та все, що було поруч. Зараз церкву відновили - пофарбували та замінили вікна.

Від обстрілів постраждала і Малинська дитяча школа мистецтв. Зараз тут вже прибрали, замінили вікна і проводять заняття.

Малинський міст ще не встигли відновити - так, люди користуються облаштованим переходом, а машини - пантонною переправою.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 6 березня 2022 року ворог здійснив авіаудари по містах на півночі Житомирської області, зокрема, в Малині обстріляли військкомат, де загинула одна людина, і було зруйновано міста.

Нагадаємо, 20 травня в ефірі національного телемарафону начальник ОВА Віталій Бунечко розказав про наслідки прильоту трьох російських крилатих ракет у Малин.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 20 травня 2022 року в місті Малин Житомирської області місцеві жителі чули вибухи, згодом мер Малина Олександр Ситайло повідомив, що внаслідок ракетного удару по Малинській громаді пошкоджено об’єкт інфраструктури та близько 100 житлових будинків, троє людей поранені.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: руйнування Малин обстріл 
Матеріали по темі