Події

Вийшов на тонкий лід і провалився: з водойми у селі Житомирської області дістали тіло 8-річного хлопчика

24 November 2022, 11:53

У с. Середах Ємільчинської громади 23 листопада на тонкий лід водойми вийшов 8-річний хлопчик та провалився у воду. Врятувати дитину не вдалося.

Про це 24 листопада повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, близько 16:00 у с. Середах Ємільчинської громади двоє місцевих дітей, віком 6 та 8 років, гралися неподалік болотистої водойми. Старший з них вийшов на тонкий лід та провалився у воду. Молодший побіг по допомогу. За деякий час хлопчика, який тонув, дістали з води. Однак врятувати його життя не вдалося», - йдеться в повідомленні.

Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події. Відомо, що в родині загиблого хлопчика є ще двоє старших, повнолітніх дітей. У поле зору соціальних служб чи поліції сім’я не потрапляла.

Водночас правоохоронці закликають батьків бути відповідальними та сумлінно ставитися до виконання обов’язків по вихованню дітей.

«Дбайте про їх безпеку. Зважаючи на погодні умови, а також часті відключення електроенергії, обов’язково роз’ясніть дітям про правила безпеки на вулиці та вдома. Застережіть від подорожей у поля, лісопосадки та на водойми. Навчіть безпечного користування нагрівальними приладами. Нагадайте Правила дорожнього руху. Не будьте легковажними, не залишайте малолітніх без нагляду навіть на нетривалий час», - наголошують у поліції.

Нагадаємо, увечері 9 жовтня у місті Андрушівка Житомирської області загинули двоє маленьких дітей: 5-річний хлопчик зі своєю 4-річною сестричкою пішли з дому, згодом їхні тіла виявили у водоймі на околиці міста.

Як повідомляв Житомир.info, 11 липня 2022 року в річці Уж в місті Коростень втопився однорічний хлопчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитина утоплення водойма 
Матеріали по темі