Суспільство

З початку війни у селі Житомирської області фірма місцевого депутата отримала підрядів з ремонту дороги на 5,6 мільйона

24 November 2022, 12:17

Чижівська сільська рада опублікувала намір укласти угоду з ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» на послуги з проведення відновлювальних робіт автомобільної дороги від села Рихальське до села Маринівка Новоград-Волинського району. Вартість угоди може скласти 2 мільйони гривень.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

Очікувана вартість закупівлі складала 2 млн 17 тис. грн. Закупівлю провели за процедурою відкриті торги з особливостями. Участь у них взяла лише одна фірма – ТОВ «Новоград-Волинські шляхи», яка запропонувала відновити дорогу за 2 млн 9 тис. грн

У тендерній документації зазначається, що підрядник має надати свої послуги до 30 квітня 2023 року. Джерело фінансування – кошти місцевого бюджету.

22 листопада Чижівська сільська рада опублікувала намір укласти угоду з ТОВ «Новоград-Волинські шляхи».

Це друга спроба провести тендер на послуги з проведення відновлювальних робіт автомобільної дороги від села Рихальське до села Маринівка. Відповідно до закупівлі, проведеній в липні, ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» мало відремонтувати зазначену дорогу за 2 млн 111 тис. грн. Однак у серпні замовник та підрядник розірвали угоду через технічну помилку.

Зазначимо, що 31 жовтня Чижівська сільська рада уклала угоду з ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» на послуги з проведення аварійних, відновлювальних робіт та експлуатаційного утримання дорожнього покриття вулиці Шевченка в селі Чижівка. Вартість угоди склала 1,9 млн грн. У червні замовник також уже укладав угоду з ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» на поточний ремонт цієї вулиці, але угоду також розірвали через технічну помилку.

Загалом з початку війни ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» отримало від Чижівської сільської ради підрядів на 5,6 мільйона гривень.

ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» зареєстроване в 2002 році в селі Майстрів Новоград-Волинського району, власниками фірми є Юлія Табалюк, Віталій Табалюк (директор фірми і депутат Новоград-Волинської міської ради від партії «Європейська Солідарність») та Станіслав Табалюк (депутат Чижівської сільської ради, на місцевих виборах 2020 року балотувався до Новоград-Волинської районної ради від партії «Європейська Солідарність»).

Нагадаємо, Чижівська сільська рада 28 червня 2022 року уклала дві угоди з ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» на поточний ремонт дорожнього покриття у Новоград-Волинському районі вартістю 3 млн 971 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info у вересні 2021 року ТОВ «Укр-Дор-Сервіс» та ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» розіграли між собою тендер на 760 тис. грн з ремонту вулиці Новоград-Волинського: обидві фірми належать депутатам Новоград-Волинської міської ради, які разом входять до постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології та водних ресурсів. В жовтні 2021 року управління житлово-комунального господарства та екології Новоград-Волинської міської ради уклало угоду з ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» на благоустрій території вздовж берегу річки Случ за 545,3 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога  ремонт тендер  Табалюк  ТОВ «Новоград-Волинські шляхи»  депутат сільрада 
Матеріали по темі