Влада

В Житомирській області близько 500 тисяч людей залишаються без світла, найважча ситуація в північних громадах, - Бунечко

24 November 2022, 13:37

В Житомирській області станом на 12:00 24 листопада без світла залишається половина жителів.

Про це в коментарі журналістам сказав начальник ОВА Віталій Бунечко.

«Ми поступово включаємо критичну інфраструктуру, зараз, мабуть, останніми підключаємо Ємільчинську і Радомишльську громади, критичну інфраструктуру. В нас наразі половина жителів області – без електроенергії. За даними «Укренерго», поступово будуть давати дозвіл на включення, і ми перейдемо знову до графіка аварійних відключень, бо зараз воно відбувається поза графіком, про який інформували. На моменті половина жителів області, близько 500 тисяч, знаходяться без світла, і найважча ситуація на півночі області», - сказав Віталій Бунечко.

Нагадаємо, на ранок 24 листопада в Житомирі водопостачання було відновлене на 90%, котельні включені не всі, бо в деяких районах ще відсутнє електропостачання і не всі житомиряни забезпечені електроенергією.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирі 23 листопада 2022 року після 19:00 почали відновлювати електропостачання, які відключили після 14:30 після масованих ракетних ударів російських окупантів по інфраструктурних об’єктах в різних регіонах України. Житомиряни приходили в «Пункти незламності», щоб погрітися і підзарядити телефони, адреси пунктів незламності у Житомирі та селі Вереси дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: електроенергія відключення електропостачання Бунечко  
Матеріали по темі