Суспільство

Невеликий нічний мороз та сніг: синоптики розповіли про погоду на вихідних у Житомирській області

25 November 2022, 14:03

Вночі незначний мороз, вдень – легкий «плюс»: таким на вихідних, 26-27 листопада, має бути температурний режим у Житомирі та області. Очікується невеликий сніг, на дорогах – ожеледиця.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

26 листопада, субота

26 листопада: Хмарно. Вночі місцями невеликий мокрий сніг. Вдень без істотних опадів. Вночі місцями туман. На дорогах ожеледиця.

Вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 2...-3°C, вдень -2..+3°C.

27 листопада, неділя

Хмарно. Без істотних опадів. Вночі місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 2..-3°C, вдень -2..+3°C.

За прогнозами синоптиків, на початку наступного робочого тижня утримається подібний температурний режим, очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу.

Нагадаємо, упродовж робочого тижня, що минає, 21-25 листопада 2022 року, в Житомирі та області утримувалася зимова погода, як і прогнозували синоптики. Щоправда, нічний мороз змінювався незначним денним «плюсом». Сніжило, іноді йшов дощ.

Як повідомляв Житомир.info, за прогнозами Житомирського обласного центру з гідрометеорології, зима 2022-2023 буде теплішою, ніж торік, проте з різкими змінами температур.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода листопад зима сніг ожеледиця вихідний  
Матеріали по темі