Події

На Мальованці у Житомирі горів будинок на двох господарів

30 November 2022, 15:59

У Житомирі рятувальники погасили пожежу у приватному будинку та не допустили перекидання полум’я на господарчу будівлю, що розташована поруч.

Про це 30 листопада повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«По прибуттю вогнеборців до місця виклику полум’ям був охоплений дах житлового будинку на двох господарів. Очевидці повідомляли рятувальникам, що всередині можуть бути люди. Провівши розвідку в помешканні, вони нікого не виявили», – йдеться у повідомленні.

Трохи менш як годину знадобилося бійцям ДСНС для ліквідації пожежі. Вогонь знищив покрівлю оселі та дерев’яну прибудову. Подальшого розповсюдження полум’я рятувальники не допустили. Зокрема, на господарчу будівлю, що розташована поблизу новобудов, у декількох метрах від осередку загоряння.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 15 чоловік особового складу на двох пожежних авто. Попередньо встановлено, що до пожежі призвело необережне поводження з вогнем.

У пресслужбі ГУ ДСНС України у Житомирській області в коментарі Житомир.info уточнили, що пожежа сталася пізно ввечері 29 листопада на вулиці Лівобережній річки Кам'янки.

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада 2022 року в селі Пояски Олевської територіальної громади Коростенського району горів приватний житловий будинок. Під час пожежі отримав опіки 21-річний хлопець: він кинувся в оселю, що палала, бо думав, що там залишилася молодша сестра.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники  
Матеріали по темі