Події

У Житомирській області Skoda в’їхала у ВАЗ: один із водіїв у реанімації

1 December 2022, 11:43

На об’їзній дорозі поблизу смт Гришківців 30 листопада близько 15:50 Skoda, виїжджаючи на перехрестя з другорядної дороги, в’їхала у ВАЗ. Водій останнього, 65-річний житомирянин, потрапив до реанімації.

Про це 1 грудня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Шкода», 42-річний житель Гришковецької громади, рухаючись з селища у напрямку с. Дубового та виїжджаючи на перехрестя з другорядної дороги, здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ, під керуванням 65-річного житомирянина. Унаслідок ДТП водія ВАЗівки з отриманими травмами було ушпиталено до реанімаційного відділення бердичівської лікарні», - йдеться в повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського районного відділу поліції. Попередня правова кваліфікація – ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 30 листопада у Житомирі на проспекті Незалежності зіштовхнулися два автомобілі: в ДТП постраждали троє маленьких дітей.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 26 листопада 2022 року на перехресті вулиць Покровської та Домбровського у Житомирі сталася ДТП за участю двох автомобілів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія травмування лікарня реанімація 
Матеріали по темі