Фоторепортаж

Виставки, читання поезії, майстер-класи – у Житомирі святкують 300-річчя Григорія Сковороди. Фоторепортаж

2 December 2022, 14:40

У Житомирі 2 грудня відзначають 300-річчя з дня народження українського філософа, поета, педагога Григорія Сковороди. З цієї нагоди в Домі української культури організували кілька заходів для дітей, підлітків та дорослих.

«Сьогодні з 12 години у нас розпочався захід "В саду божественних пісень”. До нас з ексклюзивною виставкою портретів Сковороди приїхав майстер народної творчості Василь Волівач. Унікальність виставки у тому, що усі роботи виконані на мішковині. Після цього заходу у нас відбудеться відкриття виставки художніх робіт від закладу “Художня школа ім. Віктора Шкуринського”, виставка книг та інформаційний set up “Спіймати Сковороду” від КЗ “Міські публічні бібліотеки” та майстер-класи за попередньою реєстрацією від біодизайнера Олега Земнухова та художника Сергія Носка. Також ми за європейською традицією вже облаштували святкові новорічно-різдвяні декорації, тож відвідувачі зможуть після виставки сфотографуватися тут», – розповіла начальниця управління культури міської ради Ілона Колодій.

Відвідати виставку «В саду божественних пісень» можна буде з 5 по 22 грудня, а от виставка художніх робіт від закладу «Художня школа ім. Віктора Шкуринського» триватиме лише до 9 грудня.

Нагадаємо, навесні 2022 року у міському парку Житомира почали відновлювати дубову алею в рамках святкування 300-річчя Сковорди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сковорода філософ виставка  
Матеріали по темі