Місто

В житомирському парку починає працювати резиденція Миколая, яку переселили в інший будиночок

2 December 2022, 16:00

Цьогоріч казковий будиночок зі зрубу, який шість років поспіль слугував резиденцією для Святого Миколая у Житомирі, не зустрічатиме малечу. Позаяк, потребує ремонту. Замість нього буде удвічі менший будиночок, який вже прикрашають декоративною ялинкою, гірляндами та новорічними кульками. Його розташували у Шодуарівському парку, поблизу підвісного мосту. Потрапити на зустріч зі Святим Миколаєм зможе кожен охочий і для цього не потрібно буде жодних попередніх записів, лишень бажання.

«Щоб діти подумали, як вони поводились цьогоріч, що вони доброго зробили. І найважливіше, що вона бажає нашій державі. Там буде скринька Святого Миколая, ми будемо роздавати листи з конвертом, де кожна дитина може написати лист до Святого Миколая та відправити його», - розповідає начальниця управління культури Житомирської міської ради Ілона Колодій.

А щоб діти не замерзли під час гостин у резиденції, працівники управління обіцяють частувати відвідувачів гарячим чаєм та влаштувати фотосет зі Святим, який стане теплим спомином на згадку.

«В умовах воєнного стану ми все ж хочемо, щоб діти відчули це свято, щоб не було розчарування. Щоб була надія на найкраще майбутнє», - ділиться Ілона Колодій.

Двері резиденції будуть відкриті щовихідних, з 12 до 16 години, від 3 до 26 грудня включно.

Нагадаємо, у Житомирі на зимові свята за 40 тисяч організують заходи для дітей, а прикрашати ялинку не планують.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: резиденція Святого Миколая новий рік Святий Миколай парк Колодій 
Матеріали по темі