Влада

​Кабмін продовжив на місяць термін дії відстрочок від призову під час мобілізації

3 December 2022, 11:11

Кабінет Міністрів України продовжив на один місяць дію відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих раніше військовозобов’язаним рішеннями Міністерства економіки. Відповідну зміну до постанови від 4 листопада 2022 р. № 1259 Уряд ухвалив на засіданні 2 грудня.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«Ми автоматично продовжуємо термін дії відстрочок, наданих раніше і термін яких не сплив. Рішення дозволить забезпечити умови для безперебійної роботи підприємств, критично важливих для функціонування економіки, а також тих, що виконують мобзавдання, державних установ, органів місцевого самоврядування тощо. Тобто усіх структур, за яким чинним законодавством закріплено право на бронювання», - зазначила Перший віце-прем’єр-міністр - Міністр економіки України Юлія Свириденко.

Нагадаємо, 4 листопада стало відомо, що Верховна рада ухвалила зміни до закону про мобілізацію щодо бронювання військовозобов’язаних.

Як повідомляв Житомир.info, на пленарному засіданні 20 вересня 2022 року Верховна рада ухвалила в цілому законопроєкт про звільнення з військової служби військовослужбовців за наявності у них трьох і більше дітей віком до 18 років.

Інтерв’ю Житомир.info з начальником Житомирського ОМТЦК та СП про мобілізацію, повістки в нічних клубах та виплати військовим читайте тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: призов мобілізація Кабмін війна  
Матеріали по темі