Фоторепортаж

Теплий грудень у Житомирі: бурульки, відлига та зсув снігу. Фоторепортаж

8 December 2022, 14:48

Як і обіцяли синоптики, в середині тижня у Житомирі почалася відлига. З середи, 7 грудня, вдень температура підіймається вище нуля, а вночі знову мороз. Через температурні коливання дахи будівель, гілки дерев «прикрасили» грона з бурульок.

Фотокореспондент Житомир.info пройшовся містом та подивився, чи багато бурульок висить на дахах будинків, чи є огородження та попереджувальні знаки про можливий зсув снігу з дахів.

Бурульки можна побачити на дахах адмінбудівель, магазинів, але найбільше їх на багатоповерхівках – на балконах та дахах. Якщо на центральних вулицях помітно, що бурульки розчищають, вішають попередження та огороджують прохід, то у «спальних» кварталах та на віддалених від центру вуличках побачити попереджувальні написи чи огорожі можна вкрай рідко.

Окрім бурульок небезпеку для перехожих становить і зсув снігу з дахів та відлига, яка перетворює сніг під ногами на калюжі з льодом. Тож поспішаючи у справах будьте пильними і обережними, не нехтуйте попередженнями та пересувайтеся подалі від дахів.

Нагадаємо, синоптики повідомляли про плюсову температуру в Житомирській області 7-9 грудня 2022 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грудень відлига бурулька сніг ожеледиця  
Матеріали по темі