Події

У Житомирі під час конфлікту чоловік поранив ножем у груди 28-річного товариша: його терміново прооперували

8 December 2022, 15:53

Увечері 7 грудня до лікарні з проникаючим пораненням потрапив 28–річний житель обласного центру. Поліцейські встановили причетність до травмування чоловіка його 41-річного знайомця. Нині за вказаним фактом ведеться слідство.

Про це 8 грудня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції.

«7 грудня близько 20 години до поліції надійшло повідомлення про травмування 28-річного жителя обласного центру. На місце події одразу ж прибули лікарі «швидкої» та поліцейські слідчо-оперативної групи Житомирського райуправління. Медики діагностували у потерпілого проникаюче поранення грудної клітини та рани обличчя і тулуба. Травми були небезпечними для життя, тому чоловіка одразу ж госпіталізували до лікувального закладу, де йому було проведене оперативне втручання», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські слідчо-оперативної групи зафіксували усі обставини діяння та вилучили наявні речові докази. У ході першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що до травмування потерпілого може бути причетним 41-річний містянин.

«Попередньо встановлено, що того вечора молодший з чоловіків гостював у помешканні старшого. Гостини супроводжувалися чаркуванням. З часом нетверезий стан загострив раптові претензії один до одного та спровокував конфлікт, у ході якого господар ножем травмував гостя», - зазначають у поліції.

Відтак слідчі затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України (Затримання уповноваженою службовою особою). Нині вирішується питання про оголошення йому підозри в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Відповідно до чинного законодавства таке діяння карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі ГУНП уточнили, що подія трапилася в Богунському районі на вулиці Старогончарній.

Нагадаємо, 6 грудня у Народичах уночі на чаркуванні у свого знайомця внаслідок конфлікту 25-річний чоловік зарізав свого 21-річного товариша.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 12 листопада 2022 року у с. Морозівка Брусилівської громади під час застілля знайомців стався конфлікт, внаслідок якого один із чоловіків зарізав свого односельця ножем у живіт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ножове поранення конфлікт ніж лікарня 
Матеріали по темі