Події

Палив цигарки в кімнаті: у місті Житомирської області під час ліквідації пожежі врятували 49-річного чоловіка

13 December 2022, 14:07

У м. Звягель у квартирі багатоповерхівки сталася пожежа через необережність під час куріння, вогнеборці врятували 49-річного чоловіка, який встиг отруїтися продуктами горіння.

Про це 13 грудня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«В оселі спостерігалося густе задимлення, там тлів диван. Всередині житла на підлозі кімнати біля вікна вони виявили непритомного 49-річного господаря. Вогнеборці винесли врятованого на свіже повітря та передали медикам. Постраждалого госпіталізували до лікарні з попереднім діагнозом: отруєння продуктами горіння. Попередньо встановлено, що причиною загоряння стала необережність під час куріння. Господар полюбляв палити цигарки в кімнаті. Ймовірно, недопалок цигарки впав на диван, що й призвело до займання», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 8 грудня у Бердичеві під час пожежі у підвалі дев’ятиповерхівки врятували 48-річного безхатька: чоловік отримав опіки.

Як повідомляв Житомир.info, 6 грудня 2022 року у селі Новина Ушомирської територіальної громади Коростенського району горів будинок. Сусіди через вікно витягли на вулицю господаря оселі, проте врятувати чоловіка не вдалося. За попередньою інформацією, займання сталося через необережність під час куріння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник необережність під час куріння 
Матеріали по темі