Події

У селі Житомирської області чоловік напідпитку під час конфлікту побив по голові металевим предметом старшого брата

15 December 2022, 11:41

В одному із сіл Стриївської громади увечері 14 грудня внаслідок конфлікту між братами один із них побив по голові іншого металевим предметом, потерпілому знадобилася допомога медиків. Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

Про це 15 грудня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області із посиланням на інформацію Новоград-Волинського районного відділу поліції.

«Близько 22:05 до поліції від медиків надійшло повідомлення про те, що 40-річному чоловіку надавалась допомога у зв’язку із травмуванням. Відтак на місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи райвідділу. Попередньо було встановлено, що потерпілий проживає у будинку разом із 35-річним братом. Обидва ніде не працюють та зловживають спиртним. Відтак чергова нетвереза сварка призвела до конфлікту між родичами, у ході якого молодший наніс старшому декілька ударів по голові металевим предметом», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці Новоград-Волинського райвідділу розшукали причетного до події за місцем проживання. Уночі 15 грудня чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Відповідно до чинного законодавства подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, увечері 7 грудня у Житомирі під час конфлікту 41-річний чоловік поранив ножем у груди 28-річного товариша: його терміново прооперували. Нині за вказаним фактом ведеться слідство.

Як повідомляв Житомир.info, 6 грудня 2022 року у Народичах уночі на чаркуванні у свого знайомця внаслідок конфлікту 25-річний чоловік зарізав свого 21-річного товариша.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття бійка конфлікт алкоголь брат 
Матеріали по темі