Події

В Коростенській громаді є влучання російської ракети, електропостачання відключене, - Володимир Москаленко

16 December 2022, 11:12

На території Коростенської громади 16 грудня є влучення російської ракети, електропостачання відсутнє.

Про це у зверненні о 10:34 сказав мер Коростеня Володимир Москаленко.

«На території нашої громади є влучення російської ракети і зараз відключені всі електромережі… Треба бути готовими до того, що довго не буде світла, я нагадую, що в нас є «Пункти незламності», куди треба звертатися, там можна зарядити телефони і вирішити самі необхідні речі. Я ще буду вас інформувати про ситуацію, яка у нас склалася, а зараз пропоную, щоб ми не панікували, а свідомо чекали на ті позитивні зміни, які будуть в нашій громаді», - сказав Володимир Москаленко.

Нагадаємо, в Коростені о 9:18 чули два вибухи, о 9:37, начальник обласної військової адміністрації Віталій Бунечко повідомив, що вибухи на Житомирщині – вдала робота ППО.

Зауважимо, що станом на 11:30 допис з відеозверненням мера Коростеня був видалений з Facebook, натомість зроблене в той же час відповідне повідомлення в телеграм-каналі Коростенської міської ради присутнє.

Як повідомляв Житомир.info, 16 грудня 2022 року після 8:00 по всій території України була оголошена повітряна тривога: мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив про запуск ворожих ракет з півночі, а начальник ОВА попередив, що у зв’язку із загрозою ракетного удару буде відключене електропостачання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень Москаленко електроенергія ракетний удар  
Матеріали по темі