Суспільство

На вихідних у Житомирській області сніжитиме, мороз посилиться

16 December 2022, 14:55

Незначний мороз, невеликі опади, туман та ожеледиця – так розпочнуться прийдешні вихідні. У неділю погода буде подібною, але мороз посилиться, стане вітряно.

Прогноз погоди на 17-18 грудня Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

17 грудня, субота

По Житомиру: хмарно. Вночі невеликі опади. Вдень дощ з переходом у сніг. Вночі та вранці туман. Вдень слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2°C тепла, вдень зниження до 0-2°C морозу.

По області: хмарно. Вночі невеликі опади. Вдень дощ з переходом у сніг, місцями значні опади. Вночі та вранці туман. Вдень слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3°C тепла до 2°C морозу, вдень зниження до 0-5°C морозу.

18 грудня, неділя

Хмарно. Вночі невеликий сніг. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 5-10°C морозу.

Очікується, що на початку наступного робочого тижня вночі стовпчики термометрів опускатимуться до -13°C.

Нагадаємо, робочий тиждень, що минає, 12-16 грудня 2022 року, розпочався з незначного «мінуса», проте у денні години стовпчики термометрів підіймалися вище 0°C. В окремі дні дещо сніжило, в інші – йшов дощ, як і прогнозували синоптики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода синоптики грудень зима сніг мороз вітер ожеледиця  
Матеріали по темі